Daha Şanslı Olmak İçin Önemli Tüyolar

DİKKAT!
KAZANMAK İÇİN ÖNEMLİ...

Bu yazıyı okumadan kesinlikle loto oynamayın.

İşte şansı yakalamanın önemli noktaları.

  • 1- EŞ EŞ YANYANA

Rakamlar genelde eş eş ve yan yana çıkıyor. 15-16,38-39 gibi rakamları yan yana eş eş oynamayı unutmayın.

Sizde burcunuza göre bir şans numarasını yan yana yazın. İki rakamı bankoya alın.

  • 2- ÖNCEKİ HAFTAYA DİKKAT!

Mutlaka sayısal loto oynamadan önce o hafta Şans topunda çıkan rakamlara bakın. Bazen 3 rakam bile bemzeri yada yakın çıkıyor. Sistemi uyuyor. Örneğin 18 Ekim tarihli şans topu çekilişi 1 ile başlıyor ve + 8 oluyor. 22 Ekim sayısal loto çekilişi 1-8 ile başlıyor. Şans topu çekilişi 25 Ekimde yine 1-8 ile başlıyor. Yani bir önceki çekilişe bakıp oynayan iki rakamı bankoya alıyor. Bu rastlantılar önce ki haftalardada geçerli. Aynı durum on numara içinde uygun.

  • 3-BU ŞEKİLDE OYNAMAYIN

1-11-21-31-41

2-12-22-32-42 ve diğer rakamlar içinde atlama sayı kesinlikle çıkmıyor. Ancak 3 adeti bir araya gelmiş oda çok az.

  • 4- 16-21-38

En çok üzerine durmanız gereken rakamlar bunlar. Bu rakamlar sayısal lotonun 3 büyükleri..



  • 5- GRUPLAR

En çok 20 ile 30 grubu rakamları çıkarken bunu on

Grubu rakamı izliyor. 1 grubu rakamı çok düşük. 40 grubu da 4 sırada.

  • 6-DAR BÖLGE OYNAYIN
Eğer kazanmak istiyorsanız mutlaka dar bölge oynayın. Mesela; bir yada iki grubıu atlatın. Örnek;1 30, 35, 36 41,48 gibi.. Dar bölgede kazanma Şansınız daha çok artar. Bu sistemi mutlaka sürdürün. Çünkü dar bölge sık sık çıkmaktadır. Aynı durum Şans topu ve on numara içinde geçerlidir.

  • 7- TEK RAKAM ÇİFT RAKAM

Bilmeniz gereken bir konuda çift rakam tek rakam konusu. Kesinlikle tamamen tek, tamamen çift oynamayın. Bu sistem çok az çıkıyor. 4 tek iki çift, iki tek dört çift veya 3+3 sistemini tercih edin.

5 tek,1 çift veya,1 tek 5 çift de arada bir görülüyor. Yinede burcunuza danışın.

SAYISAL LOTO da ki bu sistem şans topunada uymaktadır.

  • 8- 3 RAKAMINI ES GEÇİN

Sayısal Lotoda en az çıkan rakam 3. Özellikle ocak- şubat aylarında çıkan bu rakam yaz aylarında pek görünmüyor. En iyisi bu rakamı hesaba katmayınç Özelikle yaz aylarında.

Ancak uzun süre çıkmadığında sürpriz yapabilir.

  • 9- ARTILARA DİKKAT

Şans topunda artılara dikkat! Eğer bir hafta 8 rakamı çıkarsa ertesi hafta 9 yada 7 rakamı üzerinde durun. Yada ondan bir hafta önce çıkan rakamın yanında ki rakamın. Çünkü genelde hep yanda ki rakamlar çıkıyor. Ancak o hafta yanında ki rakam çıkmışsa artıyı bulmak için önceki rakamı bir birinden çıkarın toplayın bölün. İşte artıyı kolay bulmanın yolu. Artıları bankoya alın. Sonra beşi hedefleyin.

  • 10- ON NUMARADA BİR GRUPTAN 6 YI GARANTİLEYİN

On numarada bir gruptra bir yıl içinde defalarca 6 rakam çıkıyor. Bu durumda siz en iyisi 6 rakamı garantiye alın. Sonra 4 rakamı bulmaya çalışın. Hangi grupta olduğunu çekilişleri takip ederek araştırın. Göreceksiniz bu durumda 9’ u garantileyeceksiniz.

  • 11- BİRE BİR

Dikkat dikkat! sayısal lotoda bir rakamı çıkınca ertesi hafta ardından yine bir rakamı geliyor. Unutmayın. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda gelenek bozulmadı.

Bu gelenek şans topuna geçti. 1 rakamı 2 hafta üst üste çıktı.

  • 12- TAKİP EDİN

Rakamları takip edin. O takibe göre kazanma şansınız dahada artacaktır. Bir hırsız ancak takip sonucu yakalanır. Unutmayıın bu toplarda sizin paranızı aşırıyor. Usta bir dedektif bu rakamların hepsini birden yakalar.

  • 13-BİR AYDA ÇIKAN RAKAM

Bir ayda çıkan rakamlarlı toplayın. Göreceksiniz bakın. Bir ay içinde aynı rakamlar kaç kez çıkmış. O sistemi çözmeye çalışın. Kendi kendinize bir küme kurmaya gayret edin. Şu rakamı eleyin bu rakama geçin.

  • 14- TOPU ÖZLEYEN RAKAM

Hangi rakam en son ne zaman çıkmış. İşte bunu araştırın. Topu özleyen rakamı bulun. Bakın göreceksiniz özleme dayanamayıp sonunda çıkacaktır.

  • 15- DÜNYA BİR MEKANİZMA

Unutmayın bir saat 60 dakika, bir gün 24 saat, bir yıl 365 gün 6 saat, 52hafta.. Güneşin doğma ve batma saatleri belli. Sizlerin doğum gününüz. Çocuklarınızın yakınlarınızın evlilik, doğum, nişan, mezuniyet günü, boy, kilo, burç, renk kan grubu. Yani herşey farklı ve belli. İşte rakamlarda bu özelliğe göre değişiyor. Rakamlarınızı tartın. Karşılaştırın. Çıkan rakamların size lotolarda uyup uymadığına bakın.

  • 16- GRUPLA OYNAYIN

Lotoyu aranızda grup kurup oynayın. Çünkü tek başınıza kazanma şansınız az dır. Oysa grupla oynamak kazanma oranını yükseltir. hemde bilmeden aynı rakamları oynamış olmazsınız. Ancak dediğimiz gibi sistemli oynarrsanız kazanma şansınız artar.

  • 17- 10 RAKAMININ UĞURU

Şans topunda özellikle son yıllarda en çok artı olarak 10 rakamı çıkıyor. Bu rakamı 2 takip ediyor. Üst üste en çok 2 rakamı artıda çıkıyor. Ama çok fazla değil.

  • 18-UĞURLU SAATİNİZİ SEÇİN

Loto yu en uğurlu bildiğiniz gün ve saatte oynayın. Dünya dönerken size o gün ve o saatte şans getiriyorsa bu fırsatı iyi değerlendirin. Şans meleği o saatte sizi unutmayacaktır